Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Επιχειρηματική αποστολή στο Τελ Αβίβ απο ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ και Enterprise Greece

Επιχειρηματική αποστολή στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, το χρονικό διάστημα 5-7 Δεκεμβρίου 2023, διοργανώνουν ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒΕ και η Enterprise Greece, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ισραηλινών Εμπορικών Επιμελητηρίων (FICC) και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας της Ελλάδος στο Ισραήλ.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν, συγκεκριμένα, οι κλάδοι τρόφιμα-ποτά, φάρμακα-καλλυντικά, κατασκευές-δομικά υλικά.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί Επιχειρηματικό συνέδριο την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, όπου θα διεξαχθούν οι διμερείς συναντήσεις ανάμεσα σε ελληνικές και ισραηλινές επιχειρήσεις.

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας, έως την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 τη σχετική δήλωση στους προαναφερόμενους αρμόδιους φορείς, στέλνοντας επιπλέον σύντομο προφίλ και λογότυπο της εταιρείας στα αγγλικά.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν έως 15 ελληνικές εταιρείες, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!