Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΛΣΑ Σύσταση διαρκούς επιτροπής ΛΣΑ για την καταπολέμηση νομιμοποίησης εσοδών από εγκληματικές δραστηριότητες

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών συνέστησε Επιτροπή για την Καταπολέμηση Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

Α) Θεσμική: Παρεμβάσεις σε Φορείς και Πολιτεία, με εισηγήσεις, πρόσβαση και επικοινωνία, με στόχο τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου. Ειδικότερα, προτείνει παρεμβάσεις νομοθετικές ή διοικητικές, τροποποίηση του νομικού πλαισίου, τη διαφύλαξη του ρόλου των Λογιστών - Φοροτεχνικών ως εντολοδόχων των πελατών τους, αλλά και το καθήκον τους στη διαδικασία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Β) Υποστηρικτική απέναντι στους Υπόχρεους, παρέχοντας, μεταξύ άλλων, συμβουλές, γνωμοδοτήσεις και γενικότερη επιστημονική συνδρομή σε γενικά και ειδικά θέματα συναδέλφων ή άλλων υπόχρεων Κλάδων.

Γ) Εκπαιδευτική. Στα πλαίσια αυτά παρέχουν συμβουλές και συνδρομή στα μέλη των φορέων σχετικά με τους τρόπους εφαρμογής και τον ρόλο τους στην πράξη στα πλαίσια της λειτουργίας του θεσμικού πλαισίου για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!