Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

ΣΕΒ - ΠΟΕ Υπεγράφη ΣΣΕ της Εμπορίας Πετρελαιοειδών για την τριετία 2023-2026

Αυξήσεις μισθών κατά 4,5 % για την τριετία 2023 - 2026 και αύξηση του επιδόματος εγκατάστασης στα 95 ευρώ προβλέπει η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του κλάδου Εμπορίας Πετρελαιοειδών που υπέγραψε ο ΣΕΒ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας.

Η σύμβαση, με έναρξη ισχύος από 1η Απριλίου 2023, καλύπτει το προσωπικό των επιχειρήσεων εισαγωγής και εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων και υγραερίων.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ, κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης, τόνισε ότι «ο ΣΕΒ, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των κλαδικών συνδέσμων μελών του, υπέγραψε την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της Εμπορίας Πετρελαιοειδών για την τριετία 2023 -2026, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συλλογική αυτονομία και τη βούληση των εργαζομένων και των εργοδοτών να ρυθμίζουν τις σχέσεις τους με ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, σύμφωνα και με τις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας».

Σημειώνεται ότι στον κλάδο της εμπορίας πετρελαιοειδών απασχολώντας πάνω από 2.500 εργαζόμενους.

Το πλήρες κείμενο της σύμβασης βρίσκεται στον σύνδεσμο https://www.sev.org.gr/wp-content/uploads/2023/07/SSE_EmporiasPetrelaiou_2023-2026.pdf

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!