Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας Προσθήκη νέων συνδεδεμένων μελών

Η Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) διευρύνεται περαιτέρω με την προσθήκη τριών νέων συνδεδεμένων μελών.

Όπως ανακοινώθηκε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έκανε αποδεκτή την αίτηση ένταξης των αλυσίδων Ο.Κ! Anytime Markets και ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. Ταυτόχρονα, αίτηση για ένταξη στην ΕΣΕ, ως συνδεδεμένο μέλος, έκανε και το ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών), η οποία έγινε επίσης δεκτή από το ΔΣ.

Η Ο.Κ! Anytime Markets ΑΕ, είναι το πρώτο μέλος της ΕΣΕ που δραστηριοποιείται στον χώρο του οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2004, αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της με την μέθοδο του Franchising και μαζί με τους συνεργάτες της απασχολεί πάνω από 600 άτομα.

H Δ. Θανόπουλος ΑΕ είναι μία ελληνική εταιρεία με μακρά ιστορία στον χώρο από το 1877. Σήμερα διατηρεί 3 καταστήματα στα Βόρεια Προάστια της Αττικής και απασχολεί 310 εργαζόμενους.

Το ΙΕΛΚΑ είναι ο επιστημονικός φορέας του κλάδου. Ως Ν.Π.Ι.Δ. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με κοινωφελή ερευνητικό σκοπό, έχει ως αντικείμενο την επιστημονική έρευνα για τα τρέχοντα και επερχόμενα θέματα που απασχολούν το λιανεμπόριο. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του στην ΕΣΕ έχει μεγάλη σημασία για τη συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την πληρέστερη και τεκμηριωμένη εκπροσώπηση των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη.

Ο Απόστολος Πεταλάς, γενικός διευθυντής της ΕΣΕ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ένωσή μας μεγαλώνει σταδιακά και γίνεται όλο και πιο συμπεριληπτική έχοντας πλέον μέλη από διαφορετικές τυπολογίες αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ. Ευχαριστούμε τα νέα μας μέλη για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και δεσμευόμαστε να εκπροσωπούμε όλους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε όλα τα καίρια ζητήματα που προκύπτουν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!