Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΣΕΒ Η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου

Με βασικό μήνυμα «Δράση σήμερα, προοπτική για το αύριο» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΕΒ.

Στη Γενική Συνέλευση η Διοίκηση του ΣΕΒ θα παρουσιάσει τις δράσεις του Συνδέσμου, τα μέλη του οποίου θα κληθούν να εγκρίνουν τον απολογισμό πεπραγμένων του περασμένου έτους και τον προγραμματισμό για το 2023-2024.

Στην καθιερωμένη ομιλία του προς τα μέλη του ΣΕΒ, ο Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναμένεται - σύμφωνα με τον ΣΕΒ - να αναδείξει τις προκλήσεις και τις αναπτυξιακές προοπτικές των επιχειρήσεων για την επόμενη περίοδο.

Σημειώνεται ότι η εφετινή Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, λόγω των εθνικών εκλογών, θα πραγματοποιηθεί σε δύο σκέλη. Το πρωινό, μόνο για τα μέλη, σκέλος θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου.

Η απογευματινή εκδήλωση, που είναι ανοιχτή  για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο, με σημαντικούς Έλληνες και ξένους ομιλητές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!