Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

ΔΥΠΑ - CISCO Συνεργασία για «έξυπνες και πράσινες» αίθουσες διδασκαλίας στις ΕΠΑΣ

Η πρώτη πιλοτική «έξυπνη και πράσινη» αίθουσα διδασκαλίας (smart & green classroom) παρουσιάστηκε στη 2η Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2020, η ΔΥΠΑ με την CISCO, ως μέλη της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση, υλοποιούν από κοινού καινοτόμες δράσεις στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε, μαθητές και εκπαιδευτικοί ανέδειξαν τα οφέλη και τις δυνατότητες που προκύπτουν από τη χρήση του διαδραστικού πίνακα Cisco Board Pro και την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου και «πράσινων» λύσεων υποδομών, μέσω του Cisco Meraki, για τη λειτουργική αναβάθμιση της αίθουσας διδασκαλίας.

«Η ενίσχυση και η αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης αποτελεί βασική προτεραιότητα της ΔΥΠΑ και οι συμπράξεις με κορυφαίες εταιρίες, όπως η CISCO, έχουν ως στόχο οι ΕΠΑΣ να προσφέρουν υψηλού επιπέδου προγράμματα μαθητείας, που αξιοποιούν και ενσωματώνουν αναδυόμενες τεχνολογίες στην εκπαιδευτική διαδικασία, παρέχοντας μία πλούσια εμπειρία στους μαθητές και προετοιμάζοντάς τους κατάλληλα για την επαγγελματική αποκατάστασή τους, μετά την αποφοίτησή τους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!