Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΣΕΒ Συναντήσεις εργασίας με τα μέλη του στην Κεντρική Μακεδονία

Η υποστήριξη των επιχειρήσεων στον εξορθολογισμό του κόστους ενέργειας, στη διευκόλυνση πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία, στην αναβάθμιση των υποδομών της εφοδιαστικής αλυσίδας και στην άρση των αγκυλώσεων στο εργασιακό περιβάλλον, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων του ΣΕΒ με τις επιχειρήσεις μέλη του στην Κεντρική Μακεδονία, στις 9-11 Μαΐου 2023.

Η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής Ευθύμιο Βιδάλη, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα μέλη του, σε συνάντηση εργασίας που οργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΕΒ ΙΒΕΠΕ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των μελών του ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ, ELVIAL, ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ OLYMPIA ELECTRONICS, όπου συζήτησε με τις διοικήσεις και στελέχη των επιχειρήσεων τα κρίσιμα ζητήματα που τις απασχολούν.

Επίσης, η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με τους οποίους συζήτησε ζητήματα του τοπικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος, όπως και τους τρόπους με τους οποίους οι θεσμικοί φορείς μπορούν να εντατικοποιήσουν την συνεργασία τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!