Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Άνδρος Το νησί «πρωταγωνιστεί» στην τηλεόραση της Ρουμανίας

Εντυπωσιάζει η Άνδρος το τηλεοπτικό κοινό της Ρουμανίας το τελευταίο διάστημα, μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή «Cap Compas» http://tvr2.tvr.ro/andros_40865.html , που θεωρείται η παλαιότερη και η πιο καθιερωμένη ταξιδιωτική εκπομπή της ρουμάνικης τηλεόρασης.

Καλύπτει προορισμούς από όλο τον κόσμο και δίνει έμφαση σε θέματα ιστορίας, πολιτισμού, κουλτούρας, παράδοσης, γαστρονομίας και αυθεντικότητας.

Το εκτενές επεισόδιο https://www.youtube.com/watch?v=ftFxaU2IabM&t=1220s για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων προβάλλει το εντυπωσιακό εύρος δυνατοτήτων του προορισμού.

Η μοναδική αρχιτεκτονική, τα γραφικά χωριά, τα κρυστάλλινα νερά, η άγρια φυσική ομορφιά, το εκτενές περιπατητικό δίκτυο, τα μοναστήρια, η γαστρονομία και η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά «πρωταγωνιστούν» στο επεισόδιο που γυρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου και τη στήριξη του δικτύου CTN Andros.

Σημειώνεται πως η κάθε νέα εκπομπή «Cap Compas» κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης της Ρουμανίας, TVR2 και μετά επαναπροβάλλεται και στα υπόλοιπα κανάλια του δικτύου σε Ρουμανία αλλά και Μολδαβία. Εκτιμάται πως σε μια περίοδο 3 μηνών η κάθε εκπομπή προβάλλεται δεκάδες φορές.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τουριστικών παραγόντων από τη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βουκουρέστι, η Ελλάδα αναμένεται να αποτελέσει αγαπημένο προορισμό για τους Ρουμάνους ταξιδιώτες το 2023. «Υλοποιούμε στοχευμένες δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της Άνδρου σε καθιερωμένες, αλλά και νέες αγορές. Ήδη παρατηρείται μια αξιόλογη δυναμική για τον προορισμό το 2023 που θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες», δήλωσε ο δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!