Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ζαχαράκη Προτεραιότητα η αναβάθμιση των τουριστικών σπουδών

Στη σημασία της τουριστικής εκπαίδευσης και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο στάθηκε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην παρέμβαση της στο φόρουμ των Δελφών.

Μάλιστα υπενθύμισε ότι το 2023 είναι το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων. Συγκεκριμένα σημείωσε ότι η περίοδος του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων θα διαρκέσει από τις 9 Μαΐου 2023 έως τις 8 Μαΐου 2024 και θα έχει ως στόχο την ενίσχυση ταλέντων, τη βελτίωση των προσόντων και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

Οι ενέργειες αυτές θα συμβάλουν στη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας, να καλύψουν τα κενά και τις αναντιστοιχίες δεξιοτήτων στην ΕΕ και να ενδυναμώσουν το εργασιακό δυναμικό, ώστε να αξιοποιηθούν πλήρως οι ευκαιρίες της ψηφιακής και της πράσινης μετάβασης.

Αφού στάθηκε στις δράσεις της ΕΕ για τις δράσεις Up skilling και Reskilling εστίασε στην Ελλάδα και στην δημιουργία Τουριστικής Ακαδημίας με ισχυρό εξωστρεφή χαρακτήρα και ερευνητικό σκέλος. Στο σημείο αυτό τόνισε ότι εντός Μαίου ξεκινάνε τρίμηνα σεμινάρια τουριστικής επιμόρφωσης 20.000 ατόμων από όλη την Ελλάδα.

Η σχετική με το DELF VIII ειδησεογραφία βρίσκεται συγκεντρωμένη στο micro site www.amna.gr/delphi-VIII όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση του DELPHI ECONOMIC FORUM VIII. Φωτογραφικό περιεχόμενο διατίθεται στη διεύθυνση: www.amna.gr/pr-photo

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!