Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΚΕΕΕ Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι ικανοποιημένος από την εξειδίκευση των μέτρων για τις οφειλές

Το αίτημα για ρύθμιση οφειλών γίνεται πράξη, σημείωσε σε δήλωσή,του σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ιωάννης Μασούτης.

Ο πρόεδρος δήλωσε: «Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τη ρύθμιση οφειλών αποτελούν πάγιο αίτημα της επιμελητηριακής κοινότητας, καθώς θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση των επιχειρήσεων αλλά και τη διατήρηση της ομαλότητας στην αγορά.

Η στήριξη αυτή της πολιτείας είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον πολλών επιχειρήσεων, οι οποίες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, εξαιτίας της πανδημικής και -στη συνέχεια- της ενεργειακής κρίσης.

Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι ικανοποιημένος από την εξειδίκευση των μέτρων, όπως ανακοινώθηκαν, ενώ - με τη στήριξη της πολιτείας - οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται σε ένα διεθνές περιβάλλον, υψηλών προκλήσεων.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!