Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

ΠΟΦΕΕ Αίτημα παράτασης της υποβολής στο Π.Σ. Εργάνη από υπόχρεους εργοδότες - επιχειρήσεις, δήλωσης χορηγούμενων αδειών, σε εργαζομένους που έχουν ενταχθεί στην ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας

ΠΡΟΣ

Τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη

Κοινοποίηση

Την Γενική Γραμματέα Εργασιακών Σχέσεων
κα. Άννα Στρατινάκη
Αθήνα, 1 Φεβρουαρίου 2023
Αρ. Πρωτ. Εξερχομένου 070
 

Θέμα: Αίτημα παράτασης της υποβολής στο Π.Σ. Εργάνη από υπόχρεους εργοδότες - επιχειρήσεις, δήλωσης χορηγούμενων αδειών, σε εργαζομένους που έχουν ενταχθεί στην ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας

Η 10η Φεβρουαρίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή στο Π.Σ. Εργάνη από υπόχρεους εργοδότες - επιχειρήσεις, δήλωσης των χορηγούμενων αδειών μηνός Ιανουαρίου 2023, σε εργαζομένους που έχουν ενταχθεί στην ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας.

Καθώς πρόκειται για πρώτη εφαρμογή του μέτρου αυτού στο ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ - ψηφιακής οργάνωσης του χρόνου εργασίας των εργαζομένων με σχέση εξαρτημένης εργασίας και λόγω του ότι δεν έχουν λυθεί ακόμα θέματα κατάτμησης των αδειών, θεωρούμε απαραίτητη την μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων αδειών μηνός Ιανουαρίου αλλά και του Φεβρουαρίου, στις 10 Απριλίου 2023, η οποία είναι και η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των αδειών μηνός Μαρτίου. 

  Με εκτίμηση,
για το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 
 
 Ο Πρόεδρος    Ο Γενικός Γραμματέας
 Καμπάνης Βασίλειος Χριστοφοράκης Δημήτριος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!