Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΛΘ Απαιτούμε αυξήσεις στους μισθούς μας - Υπογραφή ΣΣΕ

ΕΛΘ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ! ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ!

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ – ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ & ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2023

ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 12:30, ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Η Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης καλεί κάθε εργαζόμενο του κλάδου να συμμετέχει στο μεγάλο  συλλαλητήριο στις 17/12, για να δυναμώσει ο αγώνας των εργαζομένων που παλεύουν για αυξήσεις στους μισθούς, για αξιοπρεπή ζωή, για φτηνό ρεύμα, καύσιμα, είδη λαϊκής κατανάλωσης.

Σε συνέχεια, της μαζικής  απεργιακής κινητοποίησης στις Νοέμβρη, απευθύνουμε ξεσηκωμό σε κάθε χώρο δουλειάς.  Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα! Αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε! 

Ο νέος κρατικός προϋπολογισμός φέρνει μεγαλύτερη ακρίβεια, φτώχεια, φορολογική αφαίμαξη σε βάρος του  λαού, που θα κληθεί να σφίξει και άλλο το ζωνάρι για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τρελή κερδοφορία των  επιχειρηματικών ομίλων.

Προβλέπει νέες αυξήσεις φόρων για το λαό που θα ξεπεράσουν τα 50δις ευρώ την  ίδια στιγμή που μοιράζει στους επιχειρηματικούς ομίλους 14 δις ευρώ.

Έρχονται νέες περικοπές σε Υγεία,  Παιδεία, Κοινωνική Ασφάλιση συνεχίζοντας την εγκληματική πολιτική ενάντια στη ζωή και στα δικαιώματά  μας.  Φτάνει πια! Καμία αναμονή – καμία ανοχή! 

Παλεύουμε για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον κλάδο μας. Η υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ  περνάει μέσα από την μεγαλύτερη συμμετοχή των εργαζόμενων του κλάδου.

Διεκδικούμε αυξήσεις στους  μισθούς μας, ώστε να καλύπτονται όλες οι σύγχρονες ανάγκες μας και όχι τα όποια ψίχουλα δίνουν, που σε  καμία περίπτωση δεν φτάνουν την αύξηση του κόστους ζωής με τα κύματα ακρίβειας.

Συντονίζουμε την  δράση μας, ώστε να μην υπάρχει καμία ώρα απλήρωτης υπερωρίας. Θέλουμε σταθερό εργάσιμο χρόνο, STOP στην εντατικοποίηση της εργασίας!

Στο κλάδο μας οι ελεγκτικές εταιρείες διαφημίζουν την αυξητική  πορεία των κερδών τους. Οι Big4 είχαν κέρδη πάνω από 400 εκ ευρώ. Αντίστοιχα μεγάλες λογιστικές εταιρίες  και γραφεία είχαν αύξηση τζίρου και κερδών. Τα κέρδη τους έχουν κοινό παρονομαστή, την δίκη μας εργασία. 

Είναι η ώρα να δυναμώσει ο αγώνας για υπογραφή ΣΣΕ! 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ! 

Διεκδικούμε:

  • Υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας βάση του επεξεργασμένου σχεδίου της  ΠΟΛ
  • Αυξήσεις στους μισθούς και σταθερός εργάσιμος χρόνος, 7ωρο-5ημερο-35ωρο, καμία ώρα  απλήρωτης υπερωρίας
  • Μέτρα προστασίας από την ακρίβεια, με φτηνό ρεύμα, καύσιμα και τρόφιμα για όλο το λαό
  • Διαγραφή των χρεών – Κάτω τα χέρια από την εργατική-λαϊκή κατοικία. Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς  ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και τρόφιμα.
  • Κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη και όλων των αντεργατικών νόμων που περιορίζουν και καταργούν  εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.
  • Η μορφή της τηλεργασίας να είναι εθελοντική με δικαίωμα ανάκλησης από τον εργαζόμενο, τα έξοδα  της τηλεργασίας να βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο τον εργοδότη
  • Δωρεάν μετακίνηση των εργαζομένων από και προς τον χώρο δουλειάς
  • Καμία περικοπή σε υγεία και παιδεία, αλλά πλήρη κάλυψη των αναγκών μας 

Όλες & όλοι στη σύσκεψη των συνδικάτων στις 12 Δεκέμβρη, στο ΕΚΘ, στις 19.00  για να συντονίσουμε την αγωνιστική μας κλιμάκωση! 

ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 12:30, ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!