Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Η ΕΑΕΕ στους Lloyd’s του Λονδίνου

Τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς παρουσίασε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) σε πρόσφατη ειδική εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε από τους Lloyd's, στο εμβληματικό τους κτίριο στο Λονδίνο.

Πρόκειται για μία στοχευμένη παρουσίαση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στο ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κοινό της αγοράς του Λονδίνου, η οποία μάλιστα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, με πρωτοβουλία της ΕΑΕΕ.

Στόχος ήταν να παρουσιαστούν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στην κορυφαία εξειδικευμένη ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο οποίος ανέφερε : «Η παρουσίαση πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει έναυσμα για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της ασφαλιστικής αγοράς του Λονδίνου, ανοίγοντας νέες ευκαιρίες συνεργασίας και εμβάθυνσης των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των ασφαλιστικών αγορών των δύο χωρών. Η ελληνική ασφαλιστική αγορά διαθέτει αξιοπιστία, φερεγγυότητα και μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Παράλληλα στη χώρα διαμορφώνεται ένα φιλικό προς την επιχειρηματικότητα πλαίσιο και η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται παρά το δύσκολο γενικό οικονομικό περιβάλλον που επικρατεί. Ο συνδυασμός αυτός ενισχύει τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει ο ασφαλιστικός κλάδος στην Ελλάδα.».

Την παρουσίαση τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Λονδίνο, Ιωάννης Ραπτάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή τροχιά και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Εκ μέρους των Lloyd's, την εκδήλωση άνοιξε η Ντάουν Μίλερ, Commercial Director η οποία μεταξύ άλλων τόνισε τη σημασία της στενής και διαχρονικής συνεργασίας μεταξύ των Lloyd's και της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!