Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΒΕΑ Με το εμπόριο επεκτείνονται και ισχυροποιούνται σχέσεις μεταξύ χωρών

Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει για τις ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες η δραστηριοποίηση στον Καναδά και οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Καναδά συζητήθηκαν στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Doing Business with Canada», την οποία διοργάνωσαν, χθες, το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒ, το Ελληνο-Καναδικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ο ΣΕΒΕ και ο ΠΣΕ, με την υποστήριξη της Eurobank και του Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025). Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενδυνάμωση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Την εκδήλωση χαιρέτισε από πλευράς ΕΒΕΑ, η πρόεδρος, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, η οποία ανέφερε ότι «το εμπόριο δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται μόνο ως καθαρή οικονομική συναλλαγή. Το έμμεσο εμπόριο σε αγαθά και το άμεσο εμπόριο σε υπηρεσίες επεκτείνονται και ισχυροποιούν σχέσεις μεταξύ χωρών με κοινό πολιτισμό, κοινά ιδανικά και ηθικές αξίες. Εμείς, ως το επιμελητήριο που εκπροσωπούμε τις επιχειρήσεις με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας, το έχουμε αποδείξει, με τη συμμετοχή μας στο Οικονομικό Φόρουμ του Καναδά και με την υπογραφή Συμφώνου συνεργασίας με το Εμπορικό Επιμελητήριο του Οντάριο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!