Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΦΕΕ Ένταξη ΚΑΔ Λογιστή - Φοροτεχνικού στον πίνακα του προγράμματος για την Ψηφιακή Οικονομία

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Ιουλιανού 42-46, 10434 Αθήνα
Τηλ.:210 82 53 445, Fax: 210 82 53 446
e-mail:info@pofee.gr, web site: ww.pofee.gr

ΠΡΟΣ
Τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη

Τον Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α.
κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη
Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2022

Αρ. Πρωτ. Εξερχομένου 047

Θέμα: Ένταξη ΚΑΔ που αφορούν το επάγγελμα του Λογιστή - Φοροτεχνικού στον πίνακα που ανήκουν στην Ψηφιακή Οικονομία για τις προϋποθέσεις του προγράμματος επιχορήγησης νέων ελευθέρων επαγγελματιών ηλικίας 30 έως 45 ετών, με έμφαση στην Ψηφιακή Οικονομία.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 99295/21-10-2022 απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (ΦΕΚ 5530/26-10-2022) καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην δράση "Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης 3220 νέων ελευθέρων επαγγελματιών ηλικίας 30 έως 45 ετών, στις λιγότερο αναπτυγμένες Περιφέρειες (ΛΑΠ) και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με έμφαση στην Ψηφιακή Οικονομία".

Στην αναλυτική πρόσκληση δράσης με αρ. 18/2022 αναγράφονται οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην ανωτέρω δράση καθώς επίσης και παράρτημα με πίνακα ΚΑΔ που ανήκουν στην Ψηφιακή Οικονομία χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν οι σχετικοί με το επάγγελμα του Λογιστή - Φοροτεχνικού ΚΑΔ.

Η Ψηφιακή Μεταρρύθμιση που υλοποιείται από την Δημόσια Διοίκηση συντελείται και θεμελιώνεται με την συνεργεία των συναδέλφων Λογιστών - Φοροτεχνικών στα πλαίσια της ψηφιοποίησης των Δημόσιων υπηρεσιών. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τις εφαρμογές myDATA, myErgani και την πληθώρα πλατφορμών που δημιουργούνται για την επιδοματική πολιτική της Πολιτείας.

Για τον λόγο τούτο αιτούμαστε την ένταξη των ΚΑΔ υπηρεσιών που προσφέρουμε σαν Λογιστές - Φοροτεχνικοί στον πίνακα αυτών που ανήκουν στην Ψηφιακή Οικονομία. 

Με εκτίμηση,

για το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος Καμπάνης Βασίλειος

Ο Γενικός Γραμματέας Χριστοφοράκης Δημήτριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!