Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Φόρουμ Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και γερμανικής πρεσβείας για την καινοτομία

Με τον τίτλο «Καινοτομία: Κινητήρια δύναμη της οικονομίας», πραγματοποιείται στις 21 και 22 Νοεμβρίου το 3ο Φόρουμ Καινοτομίας, το οποίο συνδιοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ειδικότερα, κατά την πρώτη ημέρα του Φόρουμ, η οποία θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία, θα λάβουν χώρα τέσσερις θεματικές ενότητες εστιασμένες στην τεχνολογία, την υγεία, την απασχόληση και την ενέργεια, με τίτλους:

  • Καινοτόμες τεχνολογίες αλλάζουν την κοινωνία και την οικονομία
  • Καινοτομία και ψηφιοποίηση στην κλινική πρακτική
  • Εργασία – Ευελιξία, ψηφιακός μετασχηματισμός και ανθεκτικότητα εξασφαλίζουν βιωσιμότητα
  • Πράσινος μετασχηματισμός και ενεργειακή επάρκεια

Κατά τη δεύτερη ημέρα του Φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, έχουν προγραμματιστεί δύο θεματικές ενότητες. Η μία θα είναι αφιερωμένη σε βέλτιστες πρακτικές της νεοφυούς επιχειρηματικότητας από την Ελλάδα και τη Γερμανία, με τίτλο «Αναπτύσσοντας το Ελληνικό Οικοσύστημα Καινοτομίας – Παραδείγματα από το Γερμανικό Οικοσύστημα» και η δεύτερη θα έχει θέμα: «Η τεχνολογία μετασχηματίζει την αθλητική βιομηχανία – Η δύναμη των data».

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν τρεις ψηφιακές εκδηλώσεις. Η πρώτη από την Bayer Hellas με τίτλο «Η συμβολή της Bayer στο ελληνικό οικοσύστημα», η δεύτερη από την Boehringer Ingelheim Hellas με τίτλο «e-patients: Η δυναμική της νέας γενιάς ασθενών» και η τρίτη από την ΕΛΠΕΝ με τίτλο «Η Ελλάδα ως κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της παγκόσμιας νεοφυούς επιχειρηματικότητας».

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!