Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Με πέντε μέλη της ελληνικής κυβέρνησης το Φόρουμ «Καινοτομία: Κινητήρια δύναμη της οικονομίας»

Με πέντε μέλη της ελληνικής κυβέρνησης και τρεις υπουργούς από τη Γερμανία, καθώς και με 26 ανώτατους εκπροσώπους της επιχειρηματικής, τραπεζικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και φορέων της αγοράς, πραγματοποιείται στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2022 το 3ο Φόρουμ Καινοτομίας, με τον τίτλο «Καινοτομία: Κινητήρια δύναμη της οικονομίας», το οποίο συνδιοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, στις εργασίες του φόρουμ από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης θα συμμετάσχουν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, δρ. Χρίστος Δήμας. Από τη Γερμανία θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας, dr. Jens Brandenburg, η υφυπουργός του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Lilian Tschan και η υπουργός Ψηφιακής Στρατηγικής και Ανάπτυξης του Κρατιδίου της Έσσης, Prof. Dr. Kristina Sinemus.

Τις εργασίες της εκδήλωσης θα ανοίξουν με χαιρετισμό ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, dr. Ernst Reichel, και ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Βασίλειος Γούναρης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!