Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΣΕΒΕ Πρόσκληση συμμετοχής σε δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην κυκλική οικονομία

ΣΕΒΕ

4 Οκτωβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση συμμετοχής σε δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην κυκλική οικονομία

O ΣΕΒΕ συμμετέχει ως εταίρος στην υλοποίηση του έργου Knowing Circular Economy In Black Sea Basin (BSB – CIRCLECON), που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Διασυνοριακής Συνεργασίας Joint Operational Programme Black Sea Basin 2014-2020 και υλοποιείται με εταίρους από την Βουλγαρία, Γεωργία, Ουκρανία και Τουρκία.

Γενικός του στόχος είναι να προωθήσει τον εδαφικό συντονισμό της προστασίας του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης στη λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας. Η μετάβαση στην κυκλική οικονομία και η διαχείριση των αποβλήτων αποτελούν πολύτιμο πόρο και είναι μια τεράστια ευκαιρία για να δημιουργηθούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε βιώσιμη βάση για τις ελληνικές επιχειρήσεις, ιδίως τις εξαγωγικές.

Στο πλαίσιο του έργου, προσφέρεται δωρεάν Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε 10 στελέχη επιχειρήσεων μελών του ΣΕΒΕ, που θα οδηγήσει σε πιστοποίηση με θέμα την ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ σε συνεργασία με την Σχολή Διεθνών Οικονομικών Σπουδών και Διοίκησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου της Βάρνας – Faculty of International Economics and Administration of Varna Free University “Chernorizets Hrabar“.

Το πρόγραμμα διαπραγματεύεται τα παρακάτω θέματα: Kύκλος Ζωής των Πρώτων Υλών, Υλικά και Προϊόντα, Διαχείριση Αποβλήτων, Επιχειρηματικά Μοντέλα για την Κυκλική Οικονομία, Νομικό πλαίσιο της ΕΕ, Περιβαλλοντική Πολιτική της ΕΕ, Βιώσιμη Οικονομική Διαχείριση.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην Αγγλική Γλώσσα και θα διαρκέσει 6 μήνες (4 ώρες ασύγχρονης κατάρτισης ανά εβδομάδα και online συμβουλευτική σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών) και οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα πιστοποιηθούν από το Πανεπιστήμιο της Βάρνας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

Α. Να κατέχουν Πτυχίο ΑΕΙ ή Μεταπτυχιακό και

Β. Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Proficiency)

Οι συμπληρωμένες αιτήσεις με συνημμένα αντίγραφο πτυχίου και πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της αγγλικής γλώσσας, θα πρέπει να αποσταλούν στο ΣΕΒΕ μέχρι τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 μέσω email στο md@seve.gr.

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στα μέσα Νοεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Μαΐου 2023.  Πατήστε εδώ για να δείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Προγραμμάτων του ΣΕΒΕ, κ.κ. Μαίη Δεμερτζή και Νάνσυ Ανεσιάδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!