Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Αυξημένο ενδιαφέρον από Γάλλους τουρίστες για την Κεντρική Μακεδονία

Αυξημένο ενδιαφέρον από τους Γάλλους τουρίστες για την Κεντρική Μακεδονία καταγράφεται τον τελευταίο χρόνο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενώ, όπως έγινε γνωστό, το ενδιαφέρον αυτό εκδηλώθηκε μετά και την έναρξη δύο απευθείας πτήσεων από το Παρίσι προς τη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεκριμένοι επισκέπτες είναι κυρίως άνθρωποι τρίτης ηλικίας και οικογένειες με μικρά παιδιά που αναζητούν μεγάλα πακέτα διακοπών και επισκέπτονται έναν προορισμό, είτε για αναψυχή και ξεκούραση, είτε γιατί ενδιαφέρονται για δραστηριότητες στη φύση, επίσκεψη σε πολιτιστικά μνημεία και αυθεντικές βιωματικές εμπειρίες, στοιχεία που συγκεντρώνει η Κεντρική Μακεδονία.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια, με αφορμή τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση τουρισμού IFTM Τop Resa, τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Γαλλίας που φέτος διοργανώθηκε από τις 20 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Θεσσαλονίκης, με τον οποίο προγραμματίστηκαν κοινές συναντήσεις με μεγάλα τουριστικά γραφεία, καθώς και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που προώθησε πακέτα βιωματικού τουρισμού slow tourism.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος επισήμανε ότι η γαλλική τουριστική αγορά είναι για την Περιφέρεια μία από τις πιο σημαντικές αγορές και γνωστοποίησε ότι φέτος η τουριστική κίνηση από την Γαλλία αυξήθηκε κατά περίπου 30%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!