Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης Δελτίο Τύπου 06.09

Δελτίο Τύπου της ΕΛΘ

Σε συνέχεια των δράσεων της Ένωσης Λογιστών Θεσσαλονίκης, ενόψει του συλλαλητηρίου της ΔΕΘ, απευθύνουμε κάλεσμα συντονισμού και οργάνωσης της πάλης σε όλους τους συναδέλφους γιατί Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ VOUCHER ΚΑΙ PASS!

Κάθε εργαζόμενος ζει την ακρίβεια που θεριεύει και το νέο κύμα ανατιμήσεων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τις αυξήσεις στο φυσικό αέριο, τα τιμολόγια της ΔΕΗ, το συνεχώς αυξανόμενο κόστος των καταναλωτικών ειδών και αγαθών.

Από την άλλη κυβέρνηση της ΝΔ και επιχειρηματικοί όμιλοι μοιράζουν ψίχουλα με κάθε είδους επίδομα καυσίμων, voucher κ.λ.π. , με αυξήσεις ψίχουλα σε έναν κατώτατο μισθό που δεν μπορεί να εξασφαλίσει μια ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Παράλληλα, όλες οι κυβερνήσεις έχουν μετατρέψει την χώρα μας σε ένα Νατοϊκό ορμητήριο. Οι Νατοϊκές στρατιωτικές βάσεις θανάτου που υπάρχουν από άκρη σε άκρη της Ελλάδας φανερώνουν την ενεργή εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Ο λαός μας δεν πρέπει να επιλέξει κανένα από τα στρατόπεδα που χτυπιούνται για να προστατευθούν τα συμφέροντα της αστικής τάξης.

Την Δευτέρα 05/09 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΛΘ και αποφασίστηκε ομόφωνα:

• Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που καλούν τα συνδικάτα της Θεσσαλονίκης, στις 10/09, στις 18.00, στην πλατεία ΧΑΝΘ
  • Συμμετέχουμε, στην πανελλαδική σύσκεψη των εργαζομένων στην Deloitte, στις 11:00, στο Ε.Κ.Θ.
  • Οργώνουμε τους χώρους δουλειάς, να βρεθούμε με συναδέλφους, να συζητήσουμε για τις εξελίξεις και την κατάσταση στον κλάδο.
  • Προχωράμε με εξορμήσεις και περιοδείες ως εξής:
    • στις εγκαταστάσεις της ελεγκτικής εταιρίας Deloitte, την Τετάρτη 7/9, μετά τις 09:30
    • σε λογιστικά γραφεία του κέντρου, την Τετάρτη 7/9, μετά τις 14:00
    • στις εγκαταστάσεις των ελεγκτικών εταιριών PWC & KPMG, την Τετάρτη 7/9, μετά τις 18:00
    • σε λογιστικά γραφεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 8/9, μετά τις 17:30
  • Ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας προς τους απεργούς της Μαλαματίνα, για να παρθούν πίσω οι απολύσεις, για να δικαιωθεί ο αγώνας τους.

Ήδη συγκεντρώθηκε ένα ποσό, που θα παραδώσει αντιπροσωπεία του Σωματείου μας τις επόμενες ημέρες στους απεργούς έξω από τις πύλες του εργοστασίου.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Για αυξήσεις στους μισθούς

Για ρεύμα και καύσιμα φθηνά για το λαό

10 Σεπτέμβρη, 18.00, Συγκέντρωση πλατεία ΧΑΝΘ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Λ.Θ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!