Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΤΕΕ Διαδικτυακό σεμινάριο - “Εξοικονόμηση ενέργειας στην επιχείρηση”

ΤΕΕ

30 Αυγούστου 2022

Δελτίο Τύπου

Διαδικτυακό σεμινάριο – “Εξοικονόμηση ενέργειας στην επιχείρηση” στο πλαίσιο του έργου Young Energy Europe 2.0

Ένα 4ήμερο σεμινάριο, το οποίο θα λάβει χώρα στις 04, 06, 11, & 13 Οκτωβρίου 2022 με θεματολογία: εισαγωγή στην προστασία του περιβάλλοντος, εξοικονόμηση πόρων, εξοικονόμηση ενέργειας στην επιχείρηση.

Το σεμινάριο είναι μια προσφορά του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου από την επιτυχημένη σειρά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων στο πλαίσιο του έργου Young Energy Europe 2.0.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Young Energy Europe 2.0 προσφέρει μια μετεκπαίδευση σε νέες και νέους εργαζόμενους/ες από 8 ευρωπαϊκές χώρες (Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Πολωνία, Σερβία και Σλοβακία) στα θέματα της εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων. '

Οι μελλοντικοί Energy Scouts αποκτούν τις γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να συμβάλλουν στη μείωση του ενεργειακού κόστους και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της επιχείρησης στην οποία εργάζονται.

Το έργο Young Energy Europe 2.0 εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για το Κλίμα (EUKI), χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK) και συντονίζεται από την Κεντρική Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK).

Το παρόν διαδικτυακό σεμινάριο για την εξοικονόμηση ενέργειας στην επιχείρηση απευθύνεται κυρίως σε νέους και νέες εργαζόμενους/ από διάφορους κλάδους, επαγγέλματα και επίπεδο εκπαίδευσης, συνεπώς δεν απαιτείται να έχουν οι συμμετέχοντες/ουσες κάποιες ειδικές γνώσεις σε θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής. Το κέντρο βάρους του σεμιναρίου είναι να αποτυπώσει τη σημασία που έχει η ανάγκη αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και η εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, τονίζοντας τη δυνατότητα συμμετοχής και τον ρόλο του κάθε εργαζόμενου σε αυτό.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ευαισθητοποιήσει τον/την κάθε συμμετέχοντα/ουσα για τη σημασία της ατομικής του συμμετοχής στην προστασία του περιβάλλοντος και να του/της δώσει κίνητρο να αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες στην επιχείρηση που εργάζεται.

Δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές: 17 Ιουνίου έως 23 Σεπτεμβρίου

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρος και τη διαδικασία συμμετοχής θα βρείτε στη σελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: https://griechenland.ahk.de/gr/ekpaideysi/young-energy-europe  ή

https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/plirofories-ekdilosis/webinar-energieeinsparung-im-unternehmen

ενώ ακόμα μπορείτε να απευθυνθεί στο email: young-energy-europe@ahk.com.gr και στα τηλέφωνα 210 6419028 και 210 6419040 του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!