Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΒΕΑ Δεύτερη ενημερωτική Ημερίδα για το Έργο «Κατάρτιση και Πιστοποίηση 1.280 εργαζομένων

ΒΕΑ

28 Ιουλίου 2022

Δελτίο Τύπου

Επιτυχημένη η δεύτερη ενημερωτική Ημερίδα για το Έργο «Κατάρτιση και Πιστοποίηση 1.280 εργαζομένων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, με στόχο την ενημέρωση των Επιμελητηρίων της χώρας, για το συγχρηματοδοτούμενο έργο «Κατάρτιση και Πιστοποίηση 1.280 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα για απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σύγχρονων τεχνητών», την Τετάρτη 27/07/2022.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε, το Μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Β.Ε.Α και Πρόεδρος της ΠΟΕΒΥ, κ. Χρήστος Λούσης, παρουσιάζοντας τα κρίσιμα σημεία του Έργου και την υποστήριξη που προσφέρεται προς τους ωφελούμενους – εργαζόμενους.

Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση του προγράμματος κατάρτισης, των διαδικασιών και των όρων συμμετοχής των ωφελούμενων, από τα αρμόδια στελέχη του αναδόχου του έργου που έχει αναλάβει την υλοποίηση της κατάρτισης, ΚΔΒΜ Eurotraining, κκ. Κώστα Αθανασόπουλο, υπεύθυνο υλοποίησης του προγράμματος και Σοφία Γεωργαντά, Εκπαιδευτικά Υπεύθυνη.

Το έργο, το οποίο συγχρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία 2014-2020, στοχεύει στην κατάρτιση 1.280 εργαζομένων, με εξαρτημένη σχέση εργασίας του ιδιωτικού τομέα, από όλες τις περιφέρειες της χώρας στα ακόλουθα αντικείμενα:

  • Χειριστής εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου
  • Θέματα Επεξεργασίας, Μεταποίησης, Τοποθέτησης και Εμπορίας Υαλοπινάκων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην κατάρτιση μίας από τις δύο παραπάνω θεματικές.

Η κατάρτιση, διάρκειας 80 ωρών, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης κατάρτισης) ενώ οι ωφελούμενοι που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κατάρτισης, θα συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης των γνώσεων που έλαβαν.

Με το πέρας της εκπαιδευτικής αυτής διαδικασίας θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 400€ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων).

Δυνητικοί ωφελούμενοι είναι οι εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας του ιδιωτικό τομέα, από κάθε κλάδο της οικονομίας και από όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων και το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής φιλοξενείται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://katartisi.acsmi.gr/.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!