Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

Συνάντηση προέδρου ΟΝΝΕΔ με τον πρόεδρο του ΟΕΕ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνο Κόλλια είχε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, στο πλαίσιο κύκλου επαφών που πραγματοποιεί με παραγωγικούς φορείς της οικονομίας.

Η πορεία της οικονομίας, η νεανική επιχειρηματικότητα και οι προοπτικές της κατά την περίοδο μετά την πανδημία αποτέλεσαν τους κεντρικούς άξονες της συζήτησης.

Επιχειρήθηκε ακόμη μία από κοινού καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ενώ παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις ευκαιρίες και τις προοπτικές που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των κονδυλίων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο αντιπρόεδρος της οργάνωσης Ιωάννης Φυτόπουλος, ο υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων & Παραγωγικών Τομέων Γεώργιος Καψιώχας, ο υπεύθυνος Νεανικής Επιχειρηματικότητας & Καταπολέμησης της Ανεργίας Χαρίλαος Τσίρας και ο αν. υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων & Παραγωγικών Τομέων Δημήτρης Δημητρουλόπουλος.

Τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ μετέφεραν αναλυτικά στον κ. Κόλλια τα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των νέων οικονομολόγων και επιχειρηματιών και άκουσαν με προσοχή τις τοποθετήσεις και τα σχέδιά του για έναν από τους πιο παραγωγικούς κλάδους της χώρας.

Τόσο ο πρόεδρος του ΟΕΕ όσο και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ συμφώνησαν ότι υπάρχει ανοδική πορεία της οικονομίας χάρη σε ένα πλέγμα στοχευμένων ρυθμίσεων, όπως η μείωση των φορολογικών συντελεστών, και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας από την ελληνική οικονομία.

Ο κ. Κόλλιας, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για την εκλογή του, υπογράμμισε την αναγκαιότητα της ενασχόλησης νεότερων ανθρώπων με τα ζητήματα του κλάδου. Οι νέοι συνάδελφοι μας, τόνισε ο πρόεδρος του ΟΕΕ, θα συμβάλλουν με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και παρεμβατικότητα στην επίλυση θεσμικών και καθημερινών θεμάτων των οικονομολόγων και επιχειρηματιών.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε ότι τα, φιλικά προς τη νεανική επιχειρηματικότητα, μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα δώσουν κίνητρα και ζωτικό χώρο στο πλέον καταρτισμένο και παραγωγικό τμήμα της κοινωνίας μας, τη νεολαία. «Η μοναδική πραγματική προοπτική για την ανάπτυξη της χώρας μας είναι η απελευθέρωση των υγιών δυνάμεών της. Και αυτό, αποτελεί μονόδρομο», κατέληξε ο Ορφέας Γεωργίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!