Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Fedhatta Ζητείται ενημέρωση για τα ξενοδοχεία καραντίνας

Για επείγουσα ανάγκη διαχείρισης δυνητικών κρουσμάτων COVID κάνει λόγο η FedHATTA.

H Ομοσπονδία τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί από την Πολιτεία τα ξενοδοχεία τα οποία θα λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία καραντίνας, όπως είχε γίνει τις δύο προηγούμενες χρονιές της πανδημίας.

Η Ομοσπονδία FedHATTA εδώ και μήνες, όπως αναφέρει, ζητεί από τα αρμόδια υπουργεία την κοινοποίηση καταλόγου με καταλύματα (είτε ξενοδοχεία, είτε ιατρικές δομές) στα οποία θα μπορούν να κατευθύνουν τα τουριστικά γραφεία ενδεχόμενα κρούσματα covid-19, τα οποία μπορεί να προκύψουν είτε κατά την άφιξη ταξιδιωτών στην Ελλάδα είτε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας.

Είναι πολύ σημαντικό για τον κλάδο να έχει τη συγκεκριμένη πληροφόρηση αλλά και κάθε άλλου είδους οδηγίες έτσι ώστε να βρίσκεται σε ετοιμότητα να διαχειριστεί με ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ενδεχόμενα κρούσματα, σημειώνει η Ομοσπονδία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!