Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

JYSK Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας στην Ελλάδα

Εντατικοποιείται το πλάνο διεύρυνσης του δικτύου καταστημάτων της JYSK στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, την προσεχή Πέμπτη, 19 Μαΐου ανοίγει το νέο κατάστημα JYSK στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα το δίκτυο της αλυσίδας ειδών σπιτιού να διευρύνεται στα 50 καταστήματα καθώς διαθέτει ήδη 49 φυσικά καταστήματα στη χώρα.

Παράλληλα, η εταιρεία λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα.

Την ίδια στιγμή, η JYSK προχωρά στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας αναφέρει για το νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη και το ορόσημο των 50 καταστημάτων:

«Η Αλεξανδρούπολη είναι μια πόλη στην οποία ψάχναμε εδώ και πάρα πολύ καιρό για να βρούμε το κατάλληλο σημείο που θα φιλοξενήσει το κατάστημά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό πλέον έχει βρεθεί και έτσι θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τους πολλούς πελάτες μας στην πόλη αλλά και σε όλο το νομό. Πέρα όμως από τη χαρά για το νέο κατάστημα είμαι ιδιαίτερα περήφανος γιατί η JYSK Ελλάδας φτάνει σήμερα να αριθμεί ένα δίκτυο 50 καταστημάτων. Η ανάπτυξη αυτή έγινε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, αρχικά για την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης και αργότερα για όλο τον κόσμο, λόγω της πανδημίας και της πρόσφατης ενεργειακής κρίσης. Το γεγονός ότι αυτές οι δυσκολίες δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν την ανάπτυξή μας μου δίνει τη βεβαιότητα ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα για τη JYSK Ελλάδας. 'Αλλωστε το πλάνο μας προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα με στόχο ένα κατάστημα JYSK να είναι κοντά σε όλους τους πελάτες μας στην Ελλάδα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!