Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΕΑ Υβριδική εκδήλωση ενημέρωσης για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Υβριδική εκδήλωση για τη ρήτρα αναπροσαρμογής διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών τη Δευτέρα 9 Μαίου 2022, στις 6 το απόγευμα.

Σκοπός είναι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου, να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες για το τι ισχύει, τι πρέπει να προσέχουν και πώς μπορούν να δράσουν, με δεδομένο ότι ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από τους δικηγορικούς συλλόγους και ενώσεις καταναλωτών.

Στην υβριδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming), θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων από την Αττική και διαδικτυακά από όλη την Ελλάδα.

Για το ζήτημα θα μιλήσουν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της διοίκησης του επιμελητηρίου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης και ο νομικός σύμβουλος της ΕΚΠΟΙΖΩ, δικηγόρος, Βίκτωρας Τσιαφούτης.

Μετά τις εισηγήσεις θα απαντηθούν ερωτήματα των συμμετεχόντων, ενώ θα υπάρξουν τοποθετήσεις επί του ζητήματος από εκπροσώπους επαγγελματικών οργανώσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!