Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΕΤ Παύουν να ισχύουν οι περιορισμοί πρόσβασης στα τραπεζικά καταστήματα

Παύουν να ισχύουν οι περιορισμοί πρόσβασης στα τραπεζικά καταστήματα, ενώ παραμένει υποχρεωτική η χρήση της μάσκας και η συστήνεται η τήρηση των αποστάσεων.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών αναφέρεται:

«Συναλλαγές στα τραπεζικά καταστήματα μετά τη δημοσίευση της ΚΥΑ αριθμός Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.23983 (ΦΕΚ Β' 2137/30.4.2022) ως προς τη διαχείριση της πανδημίας

Μετά τον επαναπροσδιορισμό των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, και για όσους συναλλασσόμενους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε τραπεζικό κατάστημα με φυσική παρουσία, οι περιορισμοί πρόσβασης παύουν να ισχύουν.

Για όσους επιλέξουν την πραγματοποίηση συναλλαγών με φυσική παρουσία τονίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η υποχρέωση χρησιμοποίησης προστατευτικής μάσκας και συνιστάται η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζεται ότι οι συναλλασσόμενοι έχουν πάντα τη δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς εξυπηρέτησής τους, με την ηλεκτρονική τραπεζική και τη χρήση των καρτών τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!