Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σ.Ε.Σ.Σ.Ε. Ενημέρωση για τις ψηφιακές υπογραφές

Σ.Ε.Σ.Σ.Ε.

Ανακοίνωση

Ενημέρωση για τις ψηφιακές υπογραφές

Μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, με την ιδιότητα αυτής ως Αρχής Εγγραφής (κατ’ ανάλογη εφαρμογή του άρθρ. 57 § 1 σε συνδ. με τα άρθρα 52 και 57 του ν. 4727/2020), σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 6Ε.1/07.07.2021 Απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ και της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης των διαδικασιών στη χώρα και συγκεκριμένα για τη χορήγηση σε όλους τους εν ενεργεία συμβολαιογράφους της χώρας εγκεκριμένων πιστοποιητικών ηλεκτρονικής υπογραφής και σε συνέχεια της με αριθμό πρωτ. 105/28-03-2022 ανακοίνωσης, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα :

Η Σ.Ε.Σ.Σ.Ε. φρόντισε και έχει ήδη έτοιμη την ψηφιακή εφαρμογή ταυτοποίησης του κάθε μέλους, ώστε ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες να μπορέσει να αποκτήσει το νέο εγκεκριμένο πιστοποιητικό ηλεκτρονικής υπογραφής τριετούς (3ετούς) διάρκειας, άνευ οικονομικής επιβάρυνσης.

Συνημμένες στην παρούσα ανακοίνωση οι σχετικές οδηγίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!