Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ Δέκα υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών, προδιδακτορικού επιπέδου

Δέκα υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών, προδιδακτορικού επιπέδου, ανακοίνωσε η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Οι συγκεκριμένες υποτροφίες για μεταπτυχιακό είναι μονοετούς φοίτησης, ύψους 15.000 ευρώ έκαστη, για σπουδές σε πανεπιστήμια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με έναρξη φοίτησης το φθινόπωρο του 2022.

Εντάσσονται στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ σε οργανωμένη και συστηματική βάση και στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην ενδυνάμωση της παιδείας και τη βελτίωση της ζωής των νέων.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, Μελίνα Τραυλού, ανέφερε σχετικά:

«Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, στο πλαίσιο της πολύπλευρης προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία, στηρίζει έμπρακτα και τον σημαντικό τομέα της παιδείας, μέσω του προγράμματος υποτροφιών σε αριστούχους φοιτητές. Με πίστη στη δύναμη της γνώσης, στους νέους της χώρας μας, στους πολίτες του αύριο, θα ήθελα να τονίσω ότι η ναυτιλιακή μας οικογένεια θα συνεχίσει να τους στηρίζει ουσιαστικά και να μεριμνά για ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

Για πληροφορίες σχετικά με την Προκήρυξη Υποτροφιών, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβληθούν έως τις 30 Απριλίου 2022, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα www.syn-enosis.gr (ή στα τηλέφωνα 210 4291300-1) και να αποστείλουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση scholarships@syn-enosis.gr.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!