Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Συνάντηση του Χρ. Στυλιανίδη με το προεδρείο της ΕΕΕ

Με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο, συζητήθηκαν εκτενώς η ψηφιοποίηση του νηολογίου, ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση της λειτουργίας της ναυτικής εκπαίδευσης σε συνδυασμό με την προσέλκυση των νέων στο ναυτικό επάγγελμα και η απανθρακοποίηση της ναυτιλίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, ο γενικός γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Χρήστος Κοντορουχάς.

Την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών εκπροσώπησαν η πρόεδρός της Μελίνα Τραυλού, οι αντιπρόεδροι Μιχαήλ Χανδρής και Αντώνιος Λαιμός, οι γραμματείς Δημήτριος Φαφαλιός και Νικόλαος Βενιάμης, ο ταμίας Ιωάννης Ξυλάς, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΕ Ιωάννης Λύρας, η γενική διευθύντρια της Ένωσης Κατερίνα Πέππα και ο νομικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!