Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

«Νερά Κρήτης» Την εταιρεία επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Στην επαναπιστοποίηση των εγκαταστάσεων της εταιρείας «Νερά Κρήτης», στα Χανιά, πραγματοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ΙSO 22000:2018, ISO 9001:2015 και FSSC 22000 version 5.1 καθώς και το τεχνικό πρωτόκολλο IFS Food Version 7.

Η διαδικασία αφορά το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων της εταιρείας, έχοντας ως πεδίο εφαρμογής την εμφιάλωση νερού σε φιάλες PET.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επαναπιστοποίηση αυτή αφενός επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των διαδικασιών και τη συμμόρφωση στους κανόνες ασφαλείας, ταυτόχρονα όμως εξασφαλίζει ότι τα «Νερά Κρήτης» μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους σε όλο το συνεργαζόμενο δίκτυο διανομέων, εντός και εκτός συνόρων.

Η «Νερά Κρήτης» ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003, αξιοποιώντας μια από τις πιο καθαρές πηγές ύδατος στην Ελλάδα, στα Λευκά Όρη της Κρήτης.

Το 2007 ξεκίνησε τη διάθεση κλασσικών συσκευασιών νερού, αποκτώντας παρουσία σε όλη την Ελλάδα ενώ ξεκίνησε την εξαγωγική της δραστηριότητα το 2013.

Διαθέτει παραγωγική μονάδα με εμβαδό 11.000 τ.μ. στο Βαρύπετρο του Δήμου Χανίων, δύο αποθήκες στην Αθήνα -στις Αχαρνές και στο Κορωπί- και δύο υποκαταστήματα σε Οινόφυτα και Χίο.

Τα προϊόντα της, πέραν της Ελλάδας, εξάγονται σε 34 χώρες μέσω συνεργασιών με τις μεγαλύτερες αλυσίδες διανομής.

Η εταιρία επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό, εφαρμόζει ενδελεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής- εμφιάλωσης, εξασφαλίζοντας έτσι την κυκλοφορία εμφιαλωμένου νερού με υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!