Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Δήμος Παλαιού Φαλήρου Αναβάθμιση των δημόσιων παιδότοπων για μεγαλύτερη ασφάλεια

Σε σημαντικές παρεμβάσεις, που αφορούν στην αναβάθμιση των παιδικών χαρών προχώρησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Το έργο ολοκληρώθηκε και οι παιδικοί χώροι παραδόθηκαν ανακαινισμένοι και πιστοποιημένοι για χρήση από το κοινό.

Ειδικότερα, οι παιδικές χαρές της Ριζαρείου (Αγία Σκέπη), που βρίσκεται επί της οδού Μωραϊτίνη, ο χώρος πρασίνου Αμφιθέας-Ζαΐμη-Ναϊάδων, που βρίσκεται στη συμβολή αυτών των οδών με την Αμφιθέας και η παιδική χαρά της Πλατείας Αγίων Θεοδώρων, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κ. Παλαιολόγου και Ακριτών, ανακατασκευάστηκαν πλήρως, με σκοπό ν' ανταποκρίνονται στις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας και πλέον αποτελούν ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά.

Έγινε χρήση κατάλληλα επιλεγμένων υλικών και οργάνων, ώστε να φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και να αποτελούν ένα ασφαλές περιβάλλον για παιδιά και γονείς. Επιπλέον τοποθετήθηκε συνθετικός χλοοτάπητας, ο οποίος δένει αρμονικά με το δάπεδο ασφαλείας δημιουργώντας μια συνέχεια με το φυσικό περιβάλλον, καθώς και νέα φωτιστικά σώματα led, τα οποία προσδίδουν μεγαλύτερη φωτεινότητα και ενισχύουν την αίσθηση ασφάλειας των επισκεπτών.

Τα τρία έργα εγκρίθηκαν και επιχορηγήθηκαν κατά 80% από το Πράσινο Ταμείο, μετά την ολοκληρωμένη πρόταση που είχε καταθέσει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και η οποία έγινε αποδεκτή, ενώ υπήρχε και ιδία συμμετοχή από πόρους του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου.

«Συνεχίζεται η προσπάθεια αναβάθμισης όλων των παιδικών χαρών και παιδότοπων του Δήμου μας, εξαντλώντας και αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης», τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος κατά την παράδοση των παιδικών χαρών και πρόσθεσε:

«Οι δημότες και οι επισκέπτες των χώρων, θα πρέπει να διατηρούν και να περιφρουρούν την ακεραιότητα και την καθαριότητα, παρέχοντας στα παιδιά μας χώρους υψηλών προδιαγραφών για το παιχνίδι τους και την ψυχαγωγία τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!