Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Μητρώο

ΠΟΛ. 1125/31-5-2011 Χορήγηση πιστοποιητικού για τις Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας περί της οικονομικής δραστηριότητας του φορολογούμενου (Π.Δ.218/01 ΦΕΚ 168 Α'), μετά την εφαρμογή της Κ.ΥΑ. Κ1-802/2011.

ΠΟΛ. 1125/31-5-2011

ΑΔΑ: 4ΑΘΧΗ-Β3

ΘEMA: Χορήγηση πιστοποιητικού για τις Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας περί της οικονομικής δραστηριότητας του φορολογούμενου (Π.Δ.218/01 ΦΕΚ 168 Α'), μετά την εφαρμογή της Κ.ΥΑ. Κ1-802/2011.

Μετά την εφαρμογή της Κ.Υ.Α. Κ1-802/2011 (ΦΕΚ 470 Β'), σύμφωνα με την οποία η ολοκλήρωση της διαδικασίας έναρξης εργασιών στις προσωπικές (Ο.Ε., Ε.Ε.) και στις κεφαλαιουχικές εταιρείες ( Ε.Π.Ε., Α.Ε.) γίνεται σε μία από τις Υπηρεσίες Μίας Στάσης (Υ.Μ.Σ.) με ταυτόχρονη έκδοση της σχετικής βεβαίωσης, το πιστοποιητικό για τις Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις εν λόγω εταιρείες, θα χορηγείται από το Τμήμα Μητρώου της αρμόδιας Δ.Ο.Υ., ως το συνημμένο υπόδειγμα και μόνο για το χρονικό διάστημα μέχρι την κατάθεση της πρώτης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος τους.

Επισημαίνουμε ότι, η χορήγηση του ως άνω πιστοποιητικού για τις εταιρείες των οποίων η έναρξη ολοκληρώθηκε στη Δ.Ο.Υ., θα εξακολουθεί να γίνεται με την έκδοση επανεκτύπωσης της βεβαίωσης έναρξης εργασιών τους.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΛΕΤΗ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ : ένα (1) φύλλο -υπόδειγμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!