Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ενεργειακή συνεργασία με τη Ρωσία

Τα θέματα της διμερούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στις στενές ενεργειακές σχέσεις των δύο κρατών, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα στις Βρυξέλλες ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, με τον Ρώσο Υπουργό Ενέργειας, Sergey Shmatko, στο περιθώριο της παρουσίασης του έργου κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου South Stream.  Ο κ. Μανιάτης υπογράμμισε τη διαρκή και έντονη υποστήριξη που παρέχει η Ελλάδα στην υλοποίηση του South Stream, ως μια εναλλακτική όδευση ενεργειακής ασφάλειας της Ευρώπης.

Από την πλευρά του, ο Ρώσος Υπουργός Ενέργειας μίλησε για «σωστή επιλογή» που έχει γίνει από την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες οι οποίες συμμετέχουν στον αγωγό South Stream και εκτίμησε ότι σύντομα ο αριθμός τους θα μεγαλώσει. Ο κ. Shmatko, σημείωσε ιδιαίτερα την απόφαση να υλοποιηθεί ο αγωγός σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί, ενώ ευχαρίστησε την Ελλάδα για την υποστήριξη που παρέχει στο πρόγραμμα. Τέλος ο ρώσος υπουργός Ενέργειας  απεδέχθη την πρόσκληση της ελληνικής πλευράς να επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα.

Πηγή: Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!