Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΛ Για παράταση πινάκων προσωπικού

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών

27 Οκτωβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Για παράταση πινάκων προσωπικού

Συνάδελφοι,

Ανάμεσα στις ασφυκτικές προθεσμίες που ερχόμαστε αντιμέτωποι, είναι και ο ετήσιος πινάκας προσωπικού που λήγει στις 31.10.2021.

Η ΠΟΛ έχει αιτηθεί την παράταση της προθεσμίας και έπειτα από επικοινωνία με ΕΡΓΑΝΗ ενημερωθήκαμε ότι και από την υπηρεσία τους έχουν σταλεί στοιχεία για τις υποβολές προς το Υπουργείο και αιτούνται παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας τουλάχιστον μέχρι 31.11. Η αίτηση της υπηρεσίας είναι στο γραφείο του Υπουργού και αναμένεται κάποια εξέλιξη εντός των ημερών.

Ταυτόχρονα και από την πλευρά του Υπουργείου ενημερωθήκαμε, ανεπισήμως βεβαία, ότι «είναι παρά πολύ πιθανή η ανακοίνωση παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των πινάκων προσωπικού».

Θεωρούμε ότι το υπουργείο θα έπρεπε ήδη να έχει δώσει λύση στο θέμα ώστε να μην είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές όπου ζητάμε παράταση και το υπουργείο αποφασίζει στο παρά ένα.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώσουμε εκ νέου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

αζικ
29/10/2021 13:31:50

Κατάργηση ενός παντελώς αχρήστου εντύπου.