Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

PwC Ελλάδας Πιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την PwC Ελλάδας πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με βάση το πρότυπο ISO 37001:2016 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης κατά της Διαφθοράς και της Δωροδοκίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πιστοποίηση, καθώς η PwC παγκοσμίως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα αντιμετώπισης διαφθοράς και δωροδοκίας. Έτσι, η επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνει εμφατικά την τήρηση όλων των σχετικών διαδικασιών από την PwC η οποία δίνει εξαιρετική βαρύτητα σε θέματα που αφορούν τη διαφάνεια και την ακεραιότητα των λειτουργιών της.

Σημειώνεται ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποιεί επί σειρά ετών την PwC Ελλάδας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22301 που αφορούν στο Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας και ISO 27001 και στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

Η PwC Ελλάδας απασχολεί περισσότερους από 1.400 εργαζόμενους και αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου. Συνολικά, το δίκτυο της PwC δραστηριοποιείται σε 156 χώρες, με 295.000 εργαζομένους και προσφέροντας μια διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!