Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Interamerican Παρούσα και στη 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά, η INTERAMERICAN υποστήριξε και φέτος τον θεσμό της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), που σκοπό έχει να αναδείξει το μήνυμα της αξίας της αιμοδοσίας.

Η εταιρεία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι, επίσης, χορηγόςτης λαχειοφόρου αγοράς που οργανώνει η Ομοσπονδία. Τα έσοδα θα διατεθούν, κυρίως, στους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών - μέλη της ΠΟΣΕΑ για την οικονομική ενίσχυση των δράσεών τους και για την κάλυψη των δαπανών της λειτουργίας της Ομοσπονδίας. Επιπλέον, η INTERAMERICAN δώρισε πρόσφατα στην ΠΟΣΕΑ ηλεκτρονικό εξοπλισμό, καθώς και μια έδρα αιμοληψίας.

Η διαδρομή της «Φλόγας της Αγάπης» ξεκίνησε φέτος στις 30 Ιουλίου και η INTERAMERICAN συνόδευσε τη φλόγα με τρία οχήματα Βοήθειας (οδικής και ασθενοφόρο) από την αφετηρία - την Μητρόπολη Αθηνών μέχρι το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, τον πρώτο σταθμό της 19ης Λαμπαδηδρομίας.

Η φλόγα θα περάσει από πολλές πόλεις της Ελλάδος και στις 15 Οκτωβρίου θα καταλήξει στα Χανιά για την τελετή λήξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!