Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Δημοσιεύτηκαν επτά αποφάσεις για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως επτά νέες αποφάσεις για τους αντίστοιχους κύκλους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Με τις αποφάσεις αυτές για τις επιχειρήσεις που ενισχύονται βάσει του Προσωρινού Πλαισίου καθορίζεται ως νέα προθεσμία προσκόμισης των δικαιολογητικών η 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Με τις αποφάσεις αυτές επίσης αντικαθίστανται οι διατάξεις των αντίστοιχων Παραρτημάτων ΙΙ.Β.αναφορικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 

Επίσης, ειδικώς για τους κύκλους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 3, 4, 5, 6 και 7, σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης, παρέχεται δυνατότητα, υποβολής αιτήματος επανεξέτασης στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» έως την 30η Ιουλίου 2021. 

Παρατίθενται ακολούθως σύνδεσμοι προς όλες τις νέες αποφάσεις:

Σημειώνεται ότι πατώντας στους ανωτέρω συνδέσμους, μπορείτε ακολούθως να μεταφερθείτε και στις αρχικές αποφάσεις, οι οποίες παρατίθενται πλέον, κωδικοποιημένες, όπως ισχύουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!