Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Τράπεζα Πειραιώς Στήριξη των κτηνοτρόφων

Ιδιαίτερη έμφαση στη χρηματοδότηση της κτηνοτροφίας της χώρας δίνει η Τράπεζα Πειραιώς.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, με την προσφορά χρηματοδοτικών επιλογών, για την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας, που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι.

Οι χρηματοδοτικές ανάγκες των κτηνοτρόφων μπορεί να καλυφθούν μέσω του Δανείου Μικρο-χρηματοδότησης έως 5.000 ευρώ ή εναλλακτικά του Ανοικτού Δανείου Αγροτών (Α.Δ.Α), για μεγαλύτερα ποσά, ανάλογα με τη δομή των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και τις ανάγκες τους σε κεφάλαια.

Παράλληλα, θα εξετάσει κατά προτεραιότητα τα αιτήματα τους, κατά τους θερινούς μήνες, ώστε να επωφεληθούν από τις χαμηλότερες τιμές των ζωοτροφών την περίοδο αυτή.

Τα δύο αυτά σύγχρονα και ευέλικτα τραπεζικά προϊόντα απευθύνονται σε κτηνοτρόφους, οι οποίοι έχουν επιλέξει την Τράπεζα Πειραιώς, για τη λήψη των αγροτικών επιδοτήσεων.

Η νέα πρωτοβουλία της Τράπεζας εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής δέσμευσής της, για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στήριξη του αγροτικού τομέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!