Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΣΠΑ Σημεία προσοχής στην υποβολή αίτησης χρηματοδότησης για τη Δράση του ΕΠΑνΕΚ "Επανεκκίνηση εστίασης"

Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγραμματων ΕΤΠΑ & ΤΣ
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΑΝΕΚ
ΕΠΑνΕΚ 2014-2020
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα
Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρηματικότητα - Καινοτομία

22/6/2021

Σημεία προσοχής στην υποβολή αίτησης χρηματοδότησης για τη Δράση του ΕΠΑνΕΚ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης στην Δράση «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» είτε για πρώτη φορά, είτε κατόπιν απόρριψης ότι θα πρέπει να προσέχουν τα κάτωθι σημεία προκειμένου να μην απορριφθεί η αίτησή τους:

α) την ορθή υποβολή της 'Αδειας Λειτουργίας. Να είναι σε επιλέξιμο ΚΑΔ, στη σωστή διεύθυνση και φυσικά στην σωστή επωνυμία με το ανάλογο ΑΦΜ.

β) τις υπεύθυνες δηλώσεις του λογιστή. Είναι απαραίτητη η επισύναψη τους  συμπληρωμένες σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα της πρόσκλησης  και δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλοίωση του.

γ) την προσωποποιημένη πληροφόρηση μέσω Taxis  : το έντυπο θα πρέπει να φέρει ημερομηνία εκτύπωσης.

Θυμίζουμε προς όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να υποβάλλουν νέα αίτηση κατόπιν της απόρριψής τους, ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στη περίπτωση που δεν έχουν προχωρήσει σε ένσταση ως προς την αρχική απόφαση. 

Για κάθε διευκρίνηση μπορείτε να καλέσετε το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο 8011136300 από τις 9.00 π.μ έως τις 4.30 μ.μ. (Από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση) ή να αποστείλετε e-mail στο infoepan@mou.gr και στα Σημεία Πληροφόρησης του ΕΦΕΠΑΕ & των Περιφερειακών Μονάδων του: www.efepae.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!