Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΑΑΔΕ Προκήρυξη διαγωνισμού για την απόκτηση πιστοποίησης επάρκειας εκτελωνιστή Τελωνειακής Περιφέρειας Πειραιά

Η προϊσταμένη της Τελωνειακής Περιφέρειας του άρθρου 5 του Ν.718/77 «Περί εκτελωνιστών» Πειραιά προκηρύσσει διαδικασία διεξαγωγής διαγωνισμού για την απόκτηση πιστοποίησης επάρκειας εκτελωνιστή της Τελωνειακής Περιφέρειας του άρθρου 5 του Ν.718/77 Πειραιά που έχει έδρα τον Πειραιά, στη Τελωνειακή Περιφέρεια Αττικής και περιλαμβάνει την Περιφέρεια Αττικής, τις Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.) Αργολίδας και Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου , τις Π.Ε. Βοιωτίας, Εύβοιας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας και τις Π.Ε. Άνδρου , Θήρας , Κέας- Κύθνου , Μήλου, Μυκόνου, Νάξου, Πάρου ,Σύρου και Τήνου (τέως Νομό Κυκλάδων) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο διαγωνισμός , όπως ορίζεται από το άρθρο 1 της αριθμ. Δ19Γ 5046811 ΕΞ 2012/12-12-2012 Α.Υ.Ο., θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία και θα συγκροτηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 της ίδιας Α.Υ.Ο. στις 25 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο και στις 26 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή, ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων, οι οποίοι θα μοιραστούν ισάριθμα τις 2 μέρες που αναφέρονται, προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας λόγω Covid-19. Το πρόγραμμα θα εκδοθεί από την Εξεταστική Επιτροπή, στο οποίο θα καθορισθεί και ο τόπος διενέργειας του.

Οι υποψήφιοι πρέπει το αργότερο μέχρι την 23η Ιουλίου 2021, ημέρα Παρασκευή, να υποβάλλουν τη σχετική Αίτηση απεσταλμένη που βρίσκεται ανηρτημένη στο νέο ιστότοπο των Ελληνικών Τελωνείων στην  παρακάτω  διαδρομή:  Αρχική  Σελίδα/ Νέα – Ανακοινώσεις / Προκηρύξεις  (https://www.aade.gr/customs/prokirixeis)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!