Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Αττικές Διαδρομές Α.Ε. Επαναπιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης της Αττικής Οδού, επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε μια σειρά από συστήματα που είναι κομβικά τόσο για την ομαλή λειτουργία του αυτοκινητόδρομου όσο και για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των χιλιάδων οδηγών που τη χρησιμοποιούν καθημερινά.

Συγκεκριμένα, η επαναπιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας με βάση το ISO 9001:2015, στο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης με βάση το ISO 14001:2015, στο Σύστημα Υγείας και Ασφάλειας σύμφωνα με το ISO 45001:2018 καθώς και στο Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας με βάση το ISO 39001:2012.

Οι σχετικές επιθεωρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου αλλά και στις εγκαταστάσεις της Αττικής Οδού, εξασφαλίζοντας κατ' αυτό τον τρόπο την πλήρη συμμόρφωση της Αττικές Διαδρομές με τα σχετικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, η απαρέγκλιτη τήρηση των όσων προβλέπουν τα σχετικά πρότυπα εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία του αυτοκινητόδρομου καθώς και τις εξαιρετικές συνθήκες ασφάλειας τόσο επί του οδοστρώματος όσο και σε όλες τις διαδικασίες λειτουργίας της εταιρείας.

Σημειώνεται επίσης, ότι εντός των προσεχών εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί επιθεώρηση της εταιρείας με στόχο την επαναπιστοποίηση του Συστήματος Ενεργειακής Διαχείρισης με βάση το ISO 50001:2018, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευση της Αττικές Διαδρομές σε βιώσιμες πρακτικές και συγκεκριμένα στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης της λειτουργίας της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!