Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΓΣΕΒΕΕ Τηλεδιάσκεψη με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης

ΓΣΕΒΕΕ

27 Μαΐου 2021

Δελτίο Τύπου

Τηλεδιάσκεψη με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης

Συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις το τρέχον διάστημα και τις προοπτικές επιστροφής στην κανονικότητα πραγματοποίησε μέσω  τηλεδιάσκεψης η Διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης (ΟΕΒΕ) την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021.

Εκ μέρους της ΓΣΕΒΕΕ στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν: ο Πρόεδρος της κ. Γ. Καββαθάς, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δ. Βαργιάμης, οι Νομικοί Σύμβουλοι κκ. Ν. Δήμας και Σ. Παπαμιχαήλ, η Υπεύθυνη Μητρώου κ. Στ. Τσιάμη και οι Επιστημονικοί Συνεργάτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ  Λ. Βατικιώτης  και  Α. Αγγελάκης.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, τα μέλη της ΟΕΒΕ Ξάνθης ενημερώθηκαν για τις πρωτοβουλίες και τις διεκδικήσεις της ΓΣΕΒΕΕ αναφορικά με την επίλυση προβλημάτων των μικρομεσαίων, το νέο πτωχευτικό νόμο που τίθεται τις επόμενες ημέρες σε ισχύ αλλά και για τις αλλαγές που εισάγει το εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. 

Ο  Πρόεδρος κ. Γ. Καββαθάς και οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι της ΓΣΕΒΕΕ επικεντρώθηκαν στην ανάγκη θεσμικών παρεμβάσεων οι οποίες θα επιτρέψουν τη βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕ Ξάνθης αναφέρθηκαν σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μέλη της Ομοσπονδίας και έθεσαν ερωτήματα αναφορικά με τα ζητήματα των χρηματοδοτήσεων, του πτωχευτικού κώδικα κτλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!