Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης Μέλος της Βρετανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ABTA)

Μέλος της Βρετανικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ABTA) είναι πλέον ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης καθώς έγινε δεκτή η αίτηση ένταξής του στην Ένωση, η οποία προσφέρει καθοδήγηση, ενημέρωση και συμβουλές στον τουριστικό κόσμο.

Η ABTA έχει μια ιστορία 70 χρόνων και περίπου 1100 μέλη, θεωρείται πρωτοπόρος στον ταξιδιωτικό κλάδο, στην υποστήριξη υψηλών πρότυπων υπηρεσιών αλλά και στον ασφαλή «υπεύθυνο» τουρισμό ενώ ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχει πλέον τη δυνατότητα να προωθήσει την πόλη σε χιλιάδες ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω της δικτύωσης, να ανταλλάσσει τεχνογνωσία και να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες που προσδιορίζουν τη βρετανική τουριστική αγορά.

Συγκεκριμένα, η συμμετοχή στη Βρετανική Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων προσφέρει στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το λογότυπο της ABTA και να συμμετέχει σε B2B συναντήσεις και σε επιχειρησιακές εκδηλώσεις, που διοργανώνονται μέσα στο χρόνο.

Επιπλέον μπορεί να προβάλει τον προορισμό απευθείας στα άλλα μέλη της μέσω προσαρμοσμένων και στοχευμένων μέσων προώθησης, από την ηλεκτρονική «δεξαμενή» των 5200 μοναδικών επαφών της ABTA, που συνεχώς αυξάνονται.

Τέλος, υπάρχει η ευκαιρία διαφημιστικής προβολής του Οργανισμού στην επίσημη ιστοσελίδα, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της βρετανικής ένωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!