Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Διαδικτυακή επιχειρηματική συνάντηση Ελλάδας και κρατών-μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου

Διαδικτυακή επιχειρηματική συνάντηση μεταξύ της Ελλάδας και των κρατών - μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου με τίτλο «Κοινά Οράματα», διοργανώνει το Αραβο - Ελληνικό Επιμελητήριο, στις 15 - 16 Ιουνίου 2021.

Από αραβικής πλευράς, οι συμμετέχουσες χώρες είναι το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιμελητηρίου, αυτήν η διαδικτυακή συνάντηση είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διερευνήσει δυνατότητες διείσδυσης ή περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων των ελληνικών μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων στα κράτη - μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου.

Υψηλά ιστάμενοι ομιλητές από μία ποικιλία επιχειρηματικών τομέων θα διεξάγουν ομιλίες και παρουσιάσεις σε ελληνικά και αραβικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία), ενώ η πλατφόρμα θα επιτρέψει τη δικτύωση μεταξύ Ελλήνων και Αράβων συμμετεχόντων στην αγγλική γλώσσα μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων (chatting) ή βιντεοκλήσεων καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!