Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Χανιά Από σήμερα οι πρώτες πτήσεις με τουρίστες - σταδιακή αύξηση της εσωτερικής τουριστικής κίνησης

Κορυφώνονται στα Χανιά οι προετοιμασίες για το «άνοιγμα» του τουρισμού, με τις πρώτες τακτικές πτήσεις εξωτερικού να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης».

Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένονται στα Χανιά δύο πτήσεις από Παρίσι και Ντίσελντορφ, ενώ αύριο Σάββατο αναμένονται πτήσεις από Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Βρυξέλλες και Πάφο.

Το πρόγραμμα αφίξεων, σύμφωνα με πηγές του αεροδρομίου Χανίων, θα αυξάνεται σταδιακά με τον μεγάλο όγκο των αφίξεων να αναμένεται από τα μέσα Ιουνίου όταν και θα ανοίξουν τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιοχής.

Στο λιμάνι της Σούδας έδεσε στις 10 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο «Silver moon» χωρίς επιβάτες, προκειμένου να προετοιμαστεί ενόψει και της έναρξης της κρουαζιέρας τις επόμενες ημέρες, ενώ ένα ακόμα πλοίο, το «Silver explorer», που πραγματοποιεί πολυτελείς κρουαζιέρες έδεσε στη Σούδα -και αυτό στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη της κρουαζιέρας. Η υποδοχή και των δύο πλοίων έγινε με αψίδες νερού από ρυμουλκά.

Μετά την απελευθέρωση των μετακινήσεων, αναμένεται να αυξηθεί και η εσωτερική τουριστική κίνηση, καθώς υπάρχει μεγάλη πληρότητα επιβατών τόσο στα αεροπορικά, όσο και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!