Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Κρι Κρι Διάκριση της γαλακτοβιομηχανίας στην παραγωγή γιαουρτιού

Την πρώτη θέση στην παραγωγή γιαουρτιού στην ελληνική αγορά κατέκτησε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία τριών δεκαετιών και μένοντας πιστή στις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκίνησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το 2020, η εταιρεία σημείωσε διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, με πάνω από 450 εργαζόμενους και 84 νέες προσλήψεις να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Στο πλαίσιο του εορτασμού τής παρουσίας 30 χρόνων στην ελληνική αγορά γιαουρτιού, η εταιρεία δημιούργησε μια επετειακή τηλεοπτική καμπάνια που στόχο έχει να ενημερώσει τον Έλληνα καταναλωτή για την πορεία της, την προσήλωση στην ποιότητα και τα επιτεύγματα της όλα αυτά χρόνια.

Ο Παναγιώτης Τσινάβος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η συμπλήρωση των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου γιαουρτιού Κρι Κρι μας βρίσκει στην 1η θέση της παραγωγής γιαουρτιού για την ελληνική αγορά. Αυτό είναι αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας πολλών χρόνων, καθώς και βαθιάς προσήλωσης στον στόχο μας. Με τη νέα μας τηλεοπτική καμπάνια θέλουμε να μοιραστούμε με τους Έλληνες καταναλωτές τις αξίες που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχημένη πορεία. Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και να δεσμευτούμε απέναντί τους ότι συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!