Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Αναβάλλεται η Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, iba, στο Μόναχο

Την απόφαση να αναβληθεί για τις 22-26 Οκτωβρίου 2023 η Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, iba, έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός οδηγήθηκε στην ανωτέρω απόφαση, καθώς δεν ήταν βέβαιο ότι η έκθεση θα μπορούσε να διατηρήσει τον διεθνή της χαρακτήρα, με τους συνεχιζόμενους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω της Covid-19.

Σημειώνεται ότι η iba επρόκειτο να πραγματοποιηθεί φέτος τον Οκτώβριο.

Ωστόσο, οι διοργανωτές της έκθεσης κι η Ομοσπονδία Γερμανών Αρτοποιών, θέλοντας να ανοίξουν ένα ακόμη «παράθυρο» επικοινωνίας μεταξύ της βιομηχανίας αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και του κοινού της, αποφάσισαν την ενεργοποίηση της πλατφόρμας iba Connecting Experts, που θα ανοίξει από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου 2021.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, η iba Connecting Experts είναι μια δοκιμασμένη ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία ήδη λειτούργησε για πρώτη φορά με επιτυχία αυτό το μήνα, προσφέροντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν επαγγελματικές διαλέξεις καθώς και παρουσιάσεις καινοτομιών του κλάδου, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία δικτύωσης που διαθέτει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!