Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΕΕΑ Τηλεδιάσκεψη με Επιτροπή Ανταγωνισμού και Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή

ΕΕΑ

8 Μαρτίου 2021

Δελτίο Τύπου

Τηλεδιάσκεψη με Επιτροπή Ανταγωνισμού και Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή

Διαδικτυακή συνάντηση των εκπροσώπων κλάδων και επαγγελμάτων, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Ι. Λιανό, και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Π. Σταμπουλίδη για θέματα λειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά, θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α. την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 17.00.

Στην τηλεδιάσκεψη, θα συμμετάσχουν με άμεσο ενδιαφέρον, όλοι οι Πρόεδροι των Σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης (Ι. Τοζακίδης ΕΑΔΕ και  ΠΣΣΑΣ, Μ. Τζωρτζωρής ΣΕΜΑ, Τ. Μιχαλόπουλος ΠΟΑΔ, Θ. Γουργούλη ΠΣΑΣ,  Δ. Λύχρου ΕΕΑΕ, Μ. Δημητριάδη ΣΠΑΤΕ), καθώς και άλλων κλάδων της αγοράς.

Τα θέματα του αθέμιτου ανταγωνισμού που ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, καθώς και της κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης, όπως και  άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την αγορά και παρεμποδίζουν την λειτουργία του ανταγωνισμού, θα αναλυθούν και θα γίνουν παρεμβάσεις.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να υπάρξει ενημέρωση προς όλες τις πλευρές για την σημασία της ομαλής λειτουργίας του ανταγωνισμού, την τήρηση της νομοθεσίας που υπάρχει και την εξάλειψη φαινομένων αθέμιτου ανταγωνισμού, ή άλλων πρακτικών που εμποδίζουν -και στον κλάδο της ασφαλιστική διαμεσολάβησης – την λειτουργία της ελεύθερης αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!