Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

FrieslandCampina Hellas-NOYNOY Πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων γάλακτος NOYNOY Family Bio από την TÜV HELLAS

Τα βιολογικά γάλατα NOYNOY Family Bio της FrieslandCampina Hellas-NOYNOY πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω πιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) των βιολογικών προϊόντων γάλακτος NOYNOY Family Bio, που είναι μέλος της Royal FrieslandCampina, μίας από κορυφαίες γαλακτοβιομηχανίες παγκοσμίως αποτελεί απτή απόδειξη της αξιοπιστίας του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης.

Με δεδομένη τη σημασία της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων και των ενδελεχών ελέγχων που απαιτούνται προκειμένου να χορηγηθούν τα σχετικά πιστοποιητικά η συνεργασία ανάμεσα στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) και τη FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της σημασίας στη λεπτομέρεια και της τήρησης των πρωτοκόλλων που παρέχει ο φορέας πιστοποίησης.

Σημειώνεται ότι η παράδοση των πιστοποιητικών της FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του φορέα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!